bontás és építés

2018.12.13. 18:20

Hol tart az uszoda felújítása?

Cserna Gábor Dunaújváros polgármestere a közösségi oldalán tájékoztatta a lakosságot az uszodában folyó munkálatokról.

duol.hu

Fotó: Cserna Gábor

Épül az uszoda – Írja a polgármester Úr.

Pontosabban javában tart a felújítása, s ahogy ez minden ilyen jellegű beruházásnál szokás, az első lépés a bontás. Napokon belül gyakorlatilag végeznek ezzel a kivitelezők, s elszállítják a kibontott és összegyűjtött hulladékokat. De ahogy a bontással haladtak, már elkezdték az építést is. Közel 15 építőipari szakág dolgozik az épületen. A villanyszerelőktől a kőműveseken át a szerkezetépítőkön, a földmunkásokon, az aluminium-nyílászáró beépítőkön keresztül egészen a darukezelőkig és földmunkásokig. Ahogy a munkálatok igénylik, 50-100 munkás dolgozik a Fabó Éva Sportuszoda felújításán.

A képeken is látszik különleges technológiával építik be az új légtechnikát. Már megemelték a medencék szintjét. Kialakítják az új öltözők helyét, s áttörték az új kijáratot a külső medencékhez. Már a födémről is leszedték az elhasználódott vízszigetelést, s előkészítették a helyét az új, hőszigetelt hatalmas nagyságú ablakoknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában