egész napos program

2019.08.22. 16:00

Darusiaknak falusi fesztivál

Daruszentmiklós – Augusztus nem az unatkozás hónapja az ember fiának.

Agárdy Csaba

Fotó: Home

Ugye kapásból ott van augusztus 20-a, államalapításunk ünnepe, azután egymást érik a nyárbúcsúztatók, és akkor még meg sem említettük a különböző falunapokat. Augusztus 24-én, szombaton Daruszentmiklóson lesz a sor: falusi fesztivált rendeznek a településen. Reggel kilenctől hajnalig tart majd a dáridó. Lesznek különböző sportversenyek, ügyességi feladatok. Akik úgy kívánják, futballozhatnak, íjászkodhatnak, és azért nyugodtan vegyük a sportágak közé, a sörivóversenyt is, hiszen a tájékozottabb olvasók tudhatják, nem könnyű a korsókkal megküzdeni.

Gyerekműsorok, sportversenyek és diszkó is várja a résztvevőket

Gyermekműsorból sem lesz hiány, fellép Andi bohóc, Gregus Anikó, Marika és Zsuzsa. 13 órától láthatjuk a dunaújvárosi zumba csoportot, majd őket egy kutyás bemutató követi. Színpadon láthatjuk majd a daruszentmiklósi tánccsoportot és a Széchenyi Zsigmond Általános Iskola tánc­csoportját is. Este azután tovább fokozódhat a hangulat, hiszen Sláger Tibó, Mocskos Márka, Dudar Feri és Curtis szórakoztatja majd a nagyérdeműt. Este tíz órakor pedig DJ Ferenczi irányításával megkezdődik a diszkó. Természetesen egész napos programok is lesznek: játszóház, arcfestés, hajfonás, körhinták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában