rendőrségi hírek

2019.03.15. 09:40

Ez történt megyénkben

Ezek voltak az elmúlt 24 óra rendőrségi eseményei.

police.hu

Dunaújvárosban, a Korányi Sándor utcában 2019. március 14-én reggel a járőrök elfogtak egy 33 éves helyi lakost. A férfi körözését a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság rongálás miatt elrendelte. A rendőrök a férfit meghallgatása céljából a helyi rendőrkapitányságra állították elő, írja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: police.hu

Székesfehérvárra, a Tompa Mihály utca és a Damjanich utca kereszteződésébe személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesethez kértek rendőri segítséget 2019. március 14-én délben. A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy egy Suzuki típusú személygépkocsi 66 éves székesfehérvári vezetője a fenti utak kereszteződésében balra kanyarodása során nem adott elsőbbséget a szemből érkező Ford típusú tehergépkocsi részére, és azzal összeütközött. A baleset következtében a Suzuki sofőrje megsérült, a járművekben kár keletkezett. Az illetékes rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában