12°
19°
10°

Újabb sikeres Steel Bulls Cup

Dunaújváros - Újabb sikeres utánpótlás jégkorong-tornát rendezett a DAB. Ezúttal az U8-as korosztálynak rendezték meg a Steel Bulls Cupot. A DAB A csapata a második helyen végzett.

Az U8-as korosztálynak a múlt hétvégén rendezték meg az Acélbikák a harmadik Steel Bulls Cupot. A Dunaújvárosi Acélbikák A csapata a csoportmérkőzéseken a Ruzsinót 7-4-re, a Lévát 14-0-ra, az UTE-t 8-5-re, a Vasas B csapatát 24-1-re, a Pólus Pingvineket 4-3-ra és az Érsekújvárt 7-2-re verte meg – veretlenül jutott tehát tovább a hazai csapat. Az elődöntőben aztán a Decin csapatán büntetőkkel jutottak tovább a Bikák, a döntőben azonban 4-2-re nyert a Vasas A csapata.

A végeredmény:

1.Vasas A , 2. DAB A , 3. UTE , 4. Decin (CZE), 5. Ruzinó (SVK), 6., Pólus Pingvinek, 7. Nyitra (SVK), 8. ifj. Ocskay Gábor Akadémia, 9. Érsekújvár (SVK), 10. Győri ETO,11. Agility Léva (SVK), 12., Léva (SVK), 13. Vasas B .14., DAB B .

A torna gólkirálya Komáromi Lóránd lett a DAB csapatából, Halász Márk pedig a legjobb kapus címet kapta meg szintén az Acélbikák alakulatából. A legjobb csatár az újpesti Hermann Balázs és a Decin csapatát erősítő Stanislav Sanejst lett, míg a legjobb hátvéd címmel Tőkei Csaba gazdagodott.

 


Legolvasottabb

1
Halálos gázolás Dunaújvárosban, a Papírgyári úton
2
Eltűnt egy 15 éves lány Előszállásról
3
Kutyára támadó darazsak a Római óvodánál!
4
Darázstámadás történt a Római óvodánál! (frissítve)
5
Arcon ütötte és megrúgta élettársát egy buszmegállóban a dunaújvárosi férfi
55 év
Új albummal jubilál az Omega
Időjárás / 41 perce
Vasárnap is elkél az esernyő!
Esős, borús lesz a vasárnap. Az Adrián is.
Gyász
Megtört szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy a drága jó feleség, édesanya, testvér *TÍMÁR LAJOSNÉ* *(szül.: Báló Katalin) a Fékon volt dolgozója* 84 éves korában elhunyt. Temetése 2017. szeptember 28-án 13 órakor lesz a Dunaújvárosi Kegyelet Bt. rendezvénytermében. A gyászoló család
Fájdalommal értesítjük azokat, akik ismerték, tisztelték, szerették *CZOBOR GYÖRGY MIKLÓS* *dunaföldvári lakost,* hogy 2017. év augusztus hó 29. napján végleg eltávozott. Hamvasztás után szűk családi körben kívánjuk örök nyugalomra helyezni. A megemlékezőket 2017. október 1-jén 15-17 óra között Dunaföldváron a várban várjuk egy beszélgetésre. Emlékét őrizzük! Szerető családja
Német választások / 3 órája
Utolsó pillanatig kampányoltak a német pártok
Női röplabda-Eb / 3 órája
Játszmát nyert, de kikapott a lengyelektől a magyar válogatott
kettős állampolgár / 4 órája
Colin Firth olasz állampolgár lett
fellebbezési folyamat / 4 órája
A londoniak ragaszkodnak az Uberhez
Katalán népszavazás / 5 órája
Madrid átvette az irányítást a katalán rendőrség felett
Premier League / 5 órája
Nyert a Manchester City és a United is