Jégkorong

2016.03.31. 14:40

Ismét Steel Bulls Cup

Dunaújváros - Újabb Steel Bulls Cupot rendeznek az Acélbikák! A múlt héten az U11-es korosztály jégkorongozói játszottak a Dunaújvárosi Jégcsarnokban, ezen a hétvégén pedig az U10-es korosztály következik.

Agárdy Csaba

A Dunaújvárosi Acélbikák negyedik lett az U11-es korosztály tornáján. Képünkön az eredményhirdetéskor (jobb szélen) a DAB játékosa, Rácz Levente, akit a legjobb hátvédnek választottak

A múlt héten péntektől vasárnap délutánig küzdöttek a csapatok a III. Steel Bulls Cupon. Öt szlovákiai és három magyar klub versenget a serlegért. A csapatok két félidőt játszottak, és mindkét félidőt külön számoltak, vagyis egy mecscen akár négy pontot is szerezhetett egy csapat. A győztes Érsekújvár kiemelkedett a mezőnyből, a Dunaújvárosi Acélbikák negyedikek lettek.

A végeredmény: 1. HK Érsekújvár 24 pont, 2. UTE 22 pont, 3. Zólyom 20 pont, 4. DAB 14 pont, 5. Kassa 11 pont, 6. Vasas 11 pont, 7. Nagyszombat 7 pont, 8. Gyetva.

Pénteken az U10-es korosztály kezdi meg a küzdelmeket a III. Steel Bulls Cupon. A résztevő tíz csapatot a rendezők két ötös csoprotba osztották. A-csoport: DAB, Hradiste (cseh), Topolcsány (szlovákia), Girls Team (cseh), Petrzalka (Pozs, szlovákai).

B-csoprot: Sportország Budapest, Mezirici (cseh), Losonc (szlovákiai), UTE.

A torna ma reggel fél nyolckor a Hradiste - DAB mérkőzéssel. A meccsek folyamatosan tartanak 20.15-ig.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!