Jégkorong

2015.11.15. 20:49

A fehérváriak ismét nyerni tudtak a DAB ellen

Dunaújváros – Vasárnap este újra MOL Liga meccset játszottak a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongozói. Ezúttal a Fehérvár AV 19 együttesét látták vendégül.

Gallai Péter

Pénteken a Brassó ellen fölényes sikert arattak a dunaújvárosiak, így mindenki bízott a jó folytatásban. Sajnos ezúttal nem volt olyan jó a helyzetkihasználás, így a tabella harmadik helyezettje távozhatott győzelemmel.

DAB – Fehérvár AV19 2-3 (0-0, 2-3, 0-0)

Dunaújvárosi Acélbikák: Duschek – Rasulov, Smith, Azari, Peterdi, Vazan – Lencsés, Hruby, Borbás, Bushbacher 1, McCann – Léránt (2), Dörök, Németh (1), Szepessy B. 1, Revák – Pál, Nagy, Mátyásy, Magosi, Odnoga. Vezetőedző: Lee Gilbert.

Fehérvár AV19: Scola – Krogh 1 (1), Szabó 1, Holmberg 1, Reiter, Shupe – Tóth, Szaller, Lengyel, Vokla, Becze (2) – Arany, Korbuly, Hamvai, Szita, Mazzag – Varga, Pados, Hegyi, Szabó. Vezetőedző: Tyler Dietrich.

Kiállítások: 4, illetve 10 perc.

A dunaújvárosi Borbás (balra) és Vokla küzd a pakkért. Fotó: Zsedrovits Enikő

Az első felvonásban számos ziccert alakított ki a hazai csapat, amelyek a második húsz percben értek góllá. A harmad elején Szepessy megpattanó korongja jutott be a hálóba, majd rá egy percre Busbacher talált be előnyből. Ekkor egy időkéréssel összekapta magát a Volán, és hét perc alatt három gólt ütve megfordította a meccset.

Az utolsó etap elején Duscheknek volt sok dolga, de azután az Acélbikák egyre több helyzetet dolgoztak ki, ám mind kimaradt, csakúgy, mint az utolsó percben Busbacher lehetősége, aki egy méterre állt az üres kaputól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!