Jégkorong

2014.12.26. 21:05

Ismét vereség: újabb rangadó pont nélkül

Miskolc - Újabb rangadót játszott a jégkorong MOL Ligában a Dab.Docler csapata. Péntek 4-1-es vereséget szenvedtek az Acélbikák.

Agárdy Csaba

Miskolci Jegesmedvék_Dab.Docler

4-1 (1-0, 1-1, 2-0)

Miskolci Jégcsarnok, 1300 néző. Vezette: Beniac, Bachurik, Kis-Király, Muzsik.

Miskolci Jegesmedvék: Bálizs - Boyle (2), Dudas 1, Metcalfe 1, Cohen (1), Becze (1) - Gőz, Dósa, Hajós, Tóth, Dansereau 1 - Sagert, Budai, Nagy K., Láda B. 1, Miskolczi - Láda P., Fliszár, Popovics, Roczanov, Szilágyi. Edző: Majoross Gergely.

DAB: Kalnins - Berlisk, Martine, Galanisz (1), Azari, Szappanos 1 - Pozsgai, Hüffner, Eskelinen, Somogyi, Gröschl - Nagy R., Mestyán, Szepessy M., Papp V., Peterdi - Hruby, Magosi E., Léránt, Erdélyi. Edző: Donald MacLean.

Kiállítás: 10, ill. 14 perc.

Kedden az Érsekújvárt fogadta a DAB, és 3-2-re kikapott, és ezzel visszacsúszott a tabella harmadik helyére. Péntek a második Miskolchoz látogattak, ahol legutóbb 6-0-ás súlyos vereséget szenvedtek. A dunaújvárosiak sajnos most sem jártak jobban, ezúttal 4-1-re kaptak ki. A 15. percben szerezték meg a vezetést a hazaiak, amit a második harmad 5. percében az Acélbikák idei gólfelelőse, Szappanos Dávid egalizált.

A folytatásban már csak a Jegesmedvék voltak eredményesek. A miskolciak 3-1-es vezetésénél az 58. percben Donald MacLean lehozta kapusát, Kalninst, és helyére mezőnyjátékost küldött be. Ezúttal nem jött be a húzás, mert negyven másodperccel a meccs vége előtt a miskolciak bebiztosították győzelmüket.

További eredmények: Brassó-Csíkszereda 3-2, Debreceni HK-Újpesti TE 3-2.

A brassóiak három pontra megközelítették a DAB-ot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!