Ingatlanbazár

2023.03.12. 11:30

Egy 66 nm-es cukiság Bence hegyen: kéne, mi?

A Bence hegyen kínált házikó kicsit továbbgondolva, átalakítgatva elképesztően jó fészek lehet valaki számára. Elsőre ráadásul azt hittük, hogy egy badacsonyi pince tévedt a helyi ingatlanpiac kínálata közé. A kiváló panoráma és a hangulatos épület azonban Fejér megyében is dívik!

Ingatlanbazár

„Fejér megye, Velence, Bence hegyen örökpanorámás 66 m2-es hétvégi ház eladó. A ház, egy 1107 m2-s osztatlan közös telekre épült, amely gyönyörű kilátást biztosít. Az épület a telek felső részén helyezkedik el, így a ház a tetőtéri rész felől közelíthető meg. Az épület mellet lévő lépcsőn lefelé haladva juthatunk el a teraszra, ahol gyönyörködhetünk az örök panorámában. 

Fotók: ingatlanbazár

Az házba a víz, villany, gáz bevezetve, a fűtés elektromosan, valamint kályhával is megoldható. Az alsó szinten, a taposóval burkolt nappali, háló, wc, külön bejárattal pedig a fürdőszoba található. Az utóbbi teljesen felújított. A felső szint akár a nappaliból, akár külön bejárattal is megközelíthető, ami lambériával burkolt. A tetőtérben erkély, nappali és egy fürdőszoba került kialakításra, melynek befejezése az új tulajdonosra vár. Az ház ablakainak köszönhetően a nap sugarai szinte egész nap beragyogják a nappalit. A pince a terasz alatt került kiépítésre. Parkolás az utcán lehetséges. [...]”

 

További izgalmas helyi lehetőségek az ingatlanbazar.hu oldalán!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!