Ingatlanbazár

2022.04.17. 15:30

Ebből a soponyai házból még bármilyen szuper otthonunk lehet!

Bár az alapterület nem derül ki a hirdetésből - igaz, a szemfülesebbek az alaprajzot fogva összeadhatják a helyiségek négyzetméter értékeit -, így is tetszetős a soponyai, eladó ingatlan. Mi belelátunk egy rusztikus-modern vonalat. És ön?

Ingatlanbazár

“Soponya csendes utcájában, a kastélypark közelében, egy széles utcafronttal rendelkező 2012 m2-es telekre épült, kétszobás családi ház eladó. A telken gyümölcsfák, rózsabokrok, egy pince és tárolóépület, egy ásott- és egy fúrt kút is található. 

Fotók: Ingatlanbazár

A kapun belépve egy betonjárda vezet a bejárathoz, ahol a bejárati ajtón át a beépített, TÁGAS verandára érkezünk, innen a közlekedőbe léphetünk, ahonnan a fürdőszoba-WC, és a konyha-étkező nyílik, továbbá a nappali, melyből a hálószobába léphetünk. A konyhából nyílik még egy tágas kamra is. Kilépve a házból, a hátsó kert felé sétálva, a főépülethez épült garázs mellé érkezünk, mellyel szemben a különálló pince található a hátsó kertrész pedig a pince mögül kezdődik. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!