Horoszkópok

2013.11.29. 11:11

Napi horoszkóp - A Mérleg fontos üzlettől eshet ma el

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21–április 20.)
– Egy névnapi buliba hivatalos a hétvégén, ahova azonban egyáltalán nem vágyik, nem szereti a felszínes, üres beszélgetéseket. Most tegyen kivételt és menjen el, jól fogja érezni magát.

Bika (április 21–május 20.)
– Egészen összezavarodik a hétvégén, nem tud kiigazodni már a saját érzésein sem, nemhogy a családtagjain. Sajnos, egy kiadós veszekedés is a láthatáron van.

Ikrek (május 21–június 21.)
– Az Ikrek ma megelégeli a családi feszültséget, békülésre adja a fejét, bármennyire is makacs természet. Az első lépést önnek kell megtennie, a többi már menni fog magától. 

Rák (június 22–július 22.)
– Szép hétvégéjük lesz a Rákoknak, teljesen ki tudnak kapcsolódni, elfelejthetik a napi gondjaikat, a munkahelyi stresszt. S mindezt egy gyönyörű környezetben tehetik meg.

Oroszlán (július 23– augusztus 23.)
– Nagyon jólesik önnek, hogy egy családtagja kiáll ma ön mellett, holott mindketten tudják, ön is ludas abban, hogy hagyta a helyzetet eddig fokozódni. A lényeg az összetartás!

Szűz (augusztus 24– szeptember 23.)
– Nem lesz tevékeny ezen a hétvégén, pedig sok tennivalóval van elmaradva a háztartásában. Mégis, inkább a kibúvókat keresi, minthogy megfogja a porszívót.

Mérleg (szeptember 24–október 23.)
– Eleshet ma egy üzlettől, ugyanis partnere az ön tudtán kívül lefújja a találkozót az üzletfelével. Ne haragudjon rá ezért, inkább beszéljék meg, hogy mi volt ennek az oka.

Skorpió (október 24– november 22.)
– Sajnos dolgoznia kell ezen a hétvégén, ami egy fárasztó utazással is jár, pedig ráférne már önre egy kis nyugalom. Kitartás, és napokon belül lazíthat!

Nyilas (november 23 –december 21.)
– Hiába várja barátja visszajelzését egész nap, a telefon bizony nem szólal meg. Ne legyen gyerekes és makacs, hívja fel, és tisztázzák a dolgot, mielőtt sértődés lesz a vége.

Bak (december 22– január 20.)
– Ma tegye azt, amihez kedvet érez, elvégre hétvége van, a kötelezettségek pedig úgyis megvárják. Élvezze a munkája gyümölcsét, hiszen ezért dolgozott egész héten.

Vízöntő (január 21– február 20.)
– Ne siessen ma kikelni az ágyból, a lustálkodás jót tesz a lelkének, fogjon egy jó könyvet és merüljön bele az olvasásba. Nem kell mindig a konyhában tüsténkednie!

Halak (február 21– március 20.)
– Habár kiegyensúlyozott kapcsolatban él, ma mégis féltékenységi jelenetet rendez a párja, amit ön nem tud kellő intelligenciával kezelni, egyszerűen kijön a béketűrésből. 










Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!