Horoszkópok

2014.12.21. 13:21

Napi horoszkóp - A Bika adja át magát a pihenésnek!

Nézze meg, mit ígérnek mára a csillagok!

Kos (március 21.–április 20.) – Valamilyen okból rátört önre a féltékenység. Partnerének egy ideig még tetszett is a dolog, de most már kezd neki is sok lenni. Ne vádaskodjon alaptalanul!

Bika (április 21.–május 20.) – A fárasztó hétköznapok után adja át magát a pihenésnek. Töltse a napot párjával, vagy barátaival és a legnagyobb feladata az legyen, hogy nem csinál semmit.

Ikrek (május 21.–június 21.) – Az utolsó pillanatban mégis úgy dönt, hogy bevállal egy nagy újítással járó lépést. Mindenki le akarta beszélni, ön mégis meglépte. Továbbra is álljon ki az igaza mellett!

Rák (június 22–július 22.) – Van még egy apró elintéznivalója. Mellette a barátaival is szívesen lenne, mert őket sem akarja ismét lerázni. Menjen csak szépen sorjában, és mindenre lesz ideje.

Oroszlán (július 23.–augusztus 23.) – Jó hír, hogy vége a nehéz időszaknak és most már nem kell kapkodnia, elmaradásokat pótolnia, hanem kicsit tervezhet előre is. A dolgok mindig jóra fordulnak!

Szűz (augusztus 24.– szeptember 23.) – Jó lhalad, egy fontos ügyben, azonban még nem szabad lazítania, mert könnyen oda lehet az eddig befektetett munka. Már a célegyenesben van!

Mérleg (szeptember 24.–október 23.) – Kicsit jobban kellene figyelnie egészségére, mert az utóbbi időben elhanyagolta testét. Ne várja meg, amíg nagyobb baj történik.

Skorpió (október 24.–november 22.) – Ha önnek jelenleg nincs párja, akkor a mai napon társra lelhet. Hagyja a dolgokat a maguk medrében folyni, és minden jól alakul majd!

Nyilas (november 23.–december 21.) – Bár a teendői nem kifejezetten engednék, de határidőt kell szabnia a munkának is. Még hétvégén is dolgozik, ami nagyon nincs jól. Este pihenjen, lazítson!

Bak (december 22.–január 20.) – Nem szereti, ha valaki csak hitegeti. Ma is ezzel az ismerősével találkozhat, aki ismét leígérné önnek a csillagokat az égről. Ne üljön fel neki!

Vízöntő (január 21.–február 20.) – Nagyon segítőkész lesz a mai napon és remekül ráérez majd a problémák lényegére. Barátai is értékelni fogják, akik közül az egyiknek különösen jól jön majd az ön útmutatása.

Halak (február 21.–március 20.) – Ne bonyolódjon sorsdöntő beszélgetésekbe! Aludjon még párat a dologra, mielőtt állást foglalna valami mellett, pláne ha ilyen nagy horderejű az ügy.











Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!