Hírek

2011.05.04. 14:07

Olvasói panasz: vandálok a lépcsősoron

Vandálok rongálták meg a Weiner körút az Aranyvölgyi utat összekötő lépcsősort. Olvasónk elektronikus levelében fényképeket is küldött a pusztítás utáni állapotokról...

Az Olvasó

Tisztelt szerkesztőség!

A mai nap reggelén (2011.04.04.) a mellékelt fotókon látható látvány fogadott a Weiner T. körutat és az Aranyvölgyi utat összekötő lépcsősoron.

Úgy hiszem, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki ezen joggal felháborodik.  
Egyszerűen nem értem, hogy a sok-sok pénzből nagyon szépen elkészített, díszburkolattal, padokkal, korlátokkal és szemetesekkel elkészített lépcsősort és az odavezető sétányt egyesek miért nem tudják megbecsülni.  
A képen látható szemetest a sétány egyik padja mellől szakították fel és a lépcsősorhoz vezető út közepéig cipelték el, kb.100 métert. Közben néhányszor le-ledobták, természetesen a térkőre, hogy minél több kárt okozhassanak. Az hogy a szemetet szétdobálják, azon már sajnos meg sem lepődöm. 
A korláton látható feliratnak igaza van, csak azt nem tudom, hogy egy szintén felháborodott járókelő, vagy az idióta elkövető írta-e oda.

Jó lenne, ha időnként a Polgárőrök, vagy a rendőrök esténként arra tudnának menni, hogy a hasonló vandalizmust megszüntethessék, vagy az elkövetőket tetten érhessék.
Talán az önök segítségével ez is elérhető lesz.
Tisztelettel: Csomor Miklós

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!