Hírek

2006.06.27. 22:00

Kis Spar lesz a Vasmû úton

<b>A városrész jól ellátott lesz üzletekkel a Lidl jó száz méterre épül</b>

Mórocz Zsolt

A veszprémi székhelyû, ingatlanfejlesztéssel foglalkozó Dombó-Center Kft. a beruházó, a Szegletkõ Kft. csupán a bontásért felelõs cég - tudtuk meg tegnap Nagy László kivitelezésvezetõtõl, aki elmondta egyelõre arra kaptak megbízást, hogy a Vasmû úti volt vívócsarnok és szökõkutak helyét a további munkálatokra elõkészítsék. Elbontják a területen található valamennyi építményt, a trafóházat, a kutak romjait, feltörik a betont, és kiegyenlítik a talajt. Cégük, a Szegletkõ Kft. egyébként pályázott a beruházás elsõ ütemének kivitelezésére is - mondta el Nagy, ez a tender azonban még nem zárult le.
A terület hasznosítását övezõ több éves bizonytalanság után azt már kijelenthetjük elõször egy Spar üzlet épül majd a Vasmû út ezen részén. Szerettük volna megkérdezni Markovszky Györgyöt, a beruházó cég illetékesét, hogy mikorra készül el a kis üzlet, a második és a harmadik ütem munkálatait mikor tervezik elkezdeni, de több visszahívás után végül csak a folyamatosan kicsengõ készülék hangja volt kérdéseinkre a válasz. Az engedélyes tervek azonban már elkészültek, a belváros ezen részén vendéglátóhelyek, szökõkút, a József Attila utcát meghosszabbító sétány épül majd. A kereskedelmi és szórakoztató központ épülete két tagból fog állni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!