Hírek

2013.10.10. 18:10

Ki tud többet a mesék világáról?

Dunaújváros - Pár évvel ezelőtt indítottja útjára a főként alsó tagozatos általános iskolásokat megszólító vetélkedősorozatát a Munkásművelődési Központ.

Szabó Szabolcs

A szervezők arra kérték a vállalkozó kedvű csapatokat, hogy minél több tudásmorzsát szedegessenek össze a mesék világából. A felkészülés során így a kisdiákok elmerülhettek a mesebirodalomban és remek olvasmányélményekkel is gazdagodhattak. A felcsipegetett tudásmorzsák pedig hasznosnak bizonyultak az MMK vetélkedőjén. A meseműveltség mellett számos kreatív feladat is várta a remek hangulatú versengés résztvevőit.

Az utóbbi években is sok csapat jelentkezett a mesés megmérettetésre, ám idén kifejezetten sok egység jelezte: győzedelmeskedni kíván a mesebirodalom olimpiáján. Csütörtökön délután a szó legteljesebb értelmében egy gombostűt sem lehetett leejteni a Munkásművelődési Központ színháztermében.

A fiatalok az MMK munkatársa, Kováts Rózsa irányításával vágtak neki a mesebeli feladatoknak. A gyermekhad ezúttal is örömmel szórakozott a mesevárban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!