Hírek

2017.06.25. 16:20

Kansasből jöttek segíteni a baptisták

DUNAÚJVÁROS - Városunkba látogatott a hét végén az Egyesült Államok Kansas államának egyik keresztény csapata.

Balla Tibor

Dustyt, Arányi Norbertnek, a dunaújvárosi Golgota Gyülekezet lelkipásztorának feleségét ismerték Arizónából, amikor ott lakott, ezért választották látogatásuk célpontjául Dunaújvárost.

Ahogy Jézus is meglátogatott különböző városokat, és ott nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is megmutatta szeretetét, úgy ők ebben is szeretnék őt követni, és részt vesznek a város szépítésében, a takarításban és a nagy melegben jéghideg ásványvízzel kínálták az utcán arra járókat a Dózsa téren, a Városháza téren, és az egyetem előtt. Szóba elegyedtek a járókelőkkel, elmondták, hogy Jézus miért jött a földre, és az embernek helye van a mennyországban. Pénteken érkeztek, és tíz napig maradnak. Innen a maroknyi baptista csoport Bécsbe megy, ahol egy menekülttáborban fognak szolgálni, aztán Velencén egy táborban, végül Budapesten a Zsidók Jézusért misszionáriusok szolgálatában töltenek el két napot. A csoport vezetője másodszor jár nálunk, szerinte Dunaújváros nagyon emlékeztet Kansas államra. Nagyon szép, nagyon zöld valamint az emberek nagyon kedvesek és közvetlenek velük.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!