Hírek

2007.02.23. 03:25

Idén is nagyon torkosak voltunk

DH-információ - Sorban állás, tumultus alakult ki tegnap azokban az éttermekben, amelyek féláron kínálták ételeiket és italaikat. A vendégek többsége jól érezte magát, örült, hogy spórolhatott.

Szabó Szabolcs

Csodálkozó törzsvendégek érkeztek nem sokkal déli tizenkét óra előtt a Corner Caféba. Meglepetésük oka a szokottnál is nagyobb tumultus volt az étteremben, és az, hogy a pultnál az álló helyeket is betöltötték. Mintha lakodalmat ültek volna: barátkoztak, helyenként ételeket cseréltek egymás között a vendégek.

- Jó reklám, elsősorban természetesen a magyar vendéglátásnak. A magyar családok többsége sajnos hetente egyszer sem engedheti meg magának, hogy étterembe menjen. A konyhán egy helyett két szakács, a pultban három helyett négy lány dolgozik - mesélt Grábics Gábor arról, hogy milyen erősítéseket hajtottak végre tegnap.

A hatos út melletti Vizi Fogadó tulajdonosának megvan a véleménye az akcióról:

- A Magyar Turizmus Rt. döngeti a mellét, milyen jól megszervezte az idei Torkos Csütörtököt. Ezzel szemben semmilyen promóciós anyagot nem kaptunk, egyszerűen magunkra hagytak. Ugyanígy látja a helyzetet a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa is:

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Jó reklám, elsősorban természetesen a magyar vendéglátásnak. A magyar családok többsége sajnos hetente egyszer sem engedheti meg magának, hogy étterembe menjen. A konyhán egy helyett két szakács, a pultban három helyett négy lány dolgozik - mesélt Grábics Gábor arról, hogy milyen erősítéseket hajtottak végre tegnap.

A hatos út melletti Vizi Fogadó tulajdonosának megvan a véleménye az akcióról:

- A Magyar Turizmus Rt. döngeti a mellét, milyen jól megszervezte az idei Torkos Csütörtököt. Ezzel szemben semmilyen promóciós anyagot nem kaptunk, egyszerűen magunkra hagytak. Ugyanígy látja a helyzetet a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa is:

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Jó reklám, elsősorban természetesen a magyar vendéglátásnak. A magyar családok többsége sajnos hetente egyszer sem engedheti meg magának, hogy étterembe menjen. A konyhán egy helyett két szakács, a pultban három helyett négy lány dolgozik - mesélt Grábics Gábor arról, hogy milyen erősítéseket hajtottak végre tegnap.

A hatos út melletti Vizi Fogadó tulajdonosának megvan a véleménye az akcióról:

- A Magyar Turizmus Rt. döngeti a mellét, milyen jól megszervezte az idei Torkos Csütörtököt. Ezzel szemben semmilyen promóciós anyagot nem kaptunk, egyszerűen magunkra hagytak. Ugyanígy látja a helyzetet a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa is:

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A hatos út melletti Vizi Fogadó tulajdonosának megvan a véleménye az akcióról:

- A Magyar Turizmus Rt. döngeti a mellét, milyen jól megszervezte az idei Torkos Csütörtököt. Ezzel szemben semmilyen promóciós anyagot nem kaptunk, egyszerűen magunkra hagytak. Ugyanígy látja a helyzetet a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa is:

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A hatos út melletti Vizi Fogadó tulajdonosának megvan a véleménye az akcióról:

- A Magyar Turizmus Rt. döngeti a mellét, milyen jól megszervezte az idei Torkos Csütörtököt. Ezzel szemben semmilyen promóciós anyagot nem kaptunk, egyszerűen magunkra hagytak. Ugyanígy látja a helyzetet a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa is:

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- A Magyar Turizmus Rt. döngeti a mellét, milyen jól megszervezte az idei Torkos Csütörtököt. Ezzel szemben semmilyen promóciós anyagot nem kaptunk, egyszerűen magunkra hagytak. Ugyanígy látja a helyzetet a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa is:

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- A Magyar Turizmus Rt. döngeti a mellét, milyen jól megszervezte az idei Torkos Csütörtököt. Ezzel szemben semmilyen promóciós anyagot nem kaptunk, egyszerűen magunkra hagytak. Ugyanígy látja a helyzetet a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa is:

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Tavaly Torkos Csütörtök feliratú szalvétákat, túralapot küldtek Budapestről. Most viszont tegnapelőtt derült ki, hogy semmilyen reklámanyagot nem kapunk. Pedig már decemberben kérdőívet küldtek, hogy milyen ötletekkel tudnánk hozzájárulni az akcióhoz. Azóta persze nem történt semmi - panaszkodik Wolfné Fekete Ildikó, a kulcsi Nosztalgia Étterem társtulajdonosa.

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A vendégek között is eltérőek a vélemények:

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Ritkán engedhetjük meg magunknak, hogy étterembe menjünk. Tegnap a Dunaújvárosi Hírlapban olvastunk az akcióról, ezután döntöttünk úgy, hogy eljövünk. Jó ötletnek tartjuk a Torkos Csütörtököt, több ilyen alkalomra lenne szükség - nyilatkozott lapunknak Paulus Ferenc. Paulus Ferencné örül, hogy férje elhozta ebédelni: - Végre nem rám marad a konyhai munka. Ötvenszázalékos kedvezménnyel már érdemes étterembe járni - vélekedett a háziasszony.

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A dunaújvárosi Dunagyöngye Halászcsárdában délelőtt tizenegy órától mind a százötven hely foglalt volt. A bejáratnál a személyzet egyik tagja igazította útba az érkezőket, merre találnak üres asztalt.

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

Sivák Tamás szerencsésnek mondhatja magát, alig kellett asztalra várnia négytagú családjával:

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Hamar megkaptuk az ételt, pedig teltház volt. Gyakran járunk ide. Szerintem jó ötlet a Torkos Csütörtök, mert új ízekkel is megismerkedhetnek azok a vendégek, akik ritkán járnak el otthonról.

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

Szalai Tibor szerint - aki egy vidéki halászcsárdát választott - nem mindegyik étterem készült fel a rohamra:

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Ebédidőben és vacsoránál sokkal több volt a vendég, mint máskor. A konyhán is nagyobb volt a nyomás, így néha hibák csúsztak az ételekbe, nem feltétlenül voltunk elégedettek.

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

Ifjabb Baracskai János, a Baracsi Halászcsárda vezetője szerint érdemes volt csatlakozni a Torkos Csütörtöki felhíváshoz:

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

- Negyven-ötven százalékkal nőtt a forgalom. Talán visszatérnek olyanok is, akik egyébként el sem jöttek volna hozzánk. Estére hatvanöt-hetven fő foglalt asztalt - tette hozzá Baracskai János.

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

A többség szerint mind a vendég, mind a vendéglátós-szakma jól jár az ilyen akciókkal. Dunaújváros környékéről kétszer több étterem jelentkezett a Torkos Csütörtökre, mint 2006-ban. Vajon jövőre is így lesz? A vendégek fogyasztottak,

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

a vendéglátósok az ötletgazdára panaszkodtak

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!