Hírek

2009.07.04. 02:28

Hűségkártyával az ünnep is más

Dunaújváros - Nem is a kedvezmény mértéke, hanem a gesztus az, ami fontos, ami miatt jó ötletnek tartom a PLT Hűségkártya akcióját - fogadott minket éppen ünneplő olvasónk.

Szabó Betty

- Több mint húsz éve vagyok olvasója a Dunaújvárosi Hírlapnak, és ezt most megköszönik nekem. Ez jó érzés, nemes gesztus - mondta őszinte örömmel Paulovszki István, aki tegnap az Aranyhordó étteremben tartotta nyugdíjas búcsúztatóját.

Paulovszki úr alig két napja, hogy megkapta hűségkártyáját, és máris hasznát vette: a Kertváros megújult, újfent népszerűvé lett, kiváló kínálattal rendelkező étterme ugyanis az egyik partnerünk a Hűségkártya programban. Éppen ezért öt százalékos kedvezmény jár annak, aki felmutatja kártyáját az Aranyhordóban - mondta el az üzletvezető Horváth Attila.

Paulovszki Istvánnak negyvenkét évet igazoltak vissza, a Dunaferr Zrt. egykor fejlesztő és karbantartó részlegnek nevezett, azután irányításra keresztelt egységétől búcsúzik. Mintegy tizenöt barátot, kollégát invitált meg tegnap délután három órára - velük, tőlük búcsúzott fehér asztal, zeneszó, finom nedűk mellett ülve, beszélgetve. Az étkekre sem lehetett panasz, került az asztalra ízletes, pirosra sült csülök, magyaros sertésborda, rántott borda, pulyka és gomba is.

- Rendezvények biztosítását is vállalni szoktuk, ezt a munkát a nyugdíj mellett is folytatom - mesélte az ünnepelt, aki sokáig birkózott, ezért nem is csoda, hogy a DH-ban is a sportoldalakat lapozza fel elsőként.

- Mindegy, milyen sportág, lehet nehézatlétika, de akár csapatsport is - szögezte le Paulovszki István. Sajnálatos, hogy Dunaújvárosban mára kissé megkopott az egykor legendás, országos hírű, sőt, nem egy esetben a nemzetközi porondon is elismert sportélet - tette hozzá hűséges olvasónk. 

Ő úgy látja, emiatt a vállalkozók, szponzorok lelkesedése is jóval csekélyebb, ami a még fennmaradt, egyre nehezebb anyagi helyzetben lévő, a túlélésért küzdő sportágak számára csak újabb szöget jelent a koporsóba.

Paulovszki úr reméli, hogy tovább bővül a Hűségkártya Programban részt vevő elfogadó helyek köre. Véleménye szerint ugyanis ez az akció nemcsak a hűséges előfizetők számára éri meg, de a vállalkozók, az üzletek is csak nyerhetnek rajta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!