Hírek

2013.04.28. 07:32

Három körözöttet fogtak el három településen

Fejér megye - Különböző okokból körözött személyeket állítottak elő a rendőrök szombaton.

feol.hu

Székesfehérváron, a Dózsa György úton igazoltatták a járőrök április 27-én délelőtt azt a fehérvári férfit, akiről ellenőrzése során kiderült, hogy a Székesfehérvári Rendőrkapitányság egy folyamatban lévő bűnügyben körözését rendelte el. B. Zoltánt ezért elfogták, és előállították a kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A Sárbogárd Rendőrkapitányság járőrei ugyanezen a napon szintén körözött személyt fogtak. Sárbogárdon, a Kereszt utcában vonták ellenőrzés alá a sárkeresztúri férfit. K. Dániel ellenőrzésekor kiderült, hogy ellene a Balatonalmádi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot. A férfit ezért elfogták, majd előállították a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra, ahol bűnügyi őrizetbe vették. Onnan szállították át Balatonalmádiba.

A gárdonyi rendőrök is szintén ezen a napon intézkedtek egy körözött férfivel szemben. A 44 éves érdi V. Istvánt Zichyújfalun, a Vasút utcában igazoltatták. Eközben derült ki, hogy ellene a Gyulai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözést adott ki. A férfit ezért elfogták, majd előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki - közölte vasárnap a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!