Hírek

2015.06.02. 15:06

Pedagógusnapi gálaműsor a 60 éves Dunaferr iskolában

Dunaújváros - A hatvanéves Dunaferr Szakközép- és Szakiskola június 5-én 17 órától rendezi meg a pedagógusnapi jubileumi gálaműsorát a villamos tagozat épületében.

Körmendi Erzsébet

Az idei évben ünnepli fennállásának 60. évfordulóját a Dunaferr Szakközép-és Szakiskola. Dunaújváros legrégebbi és jelenleg is a legnagyobb középfokú oktatási intézménye a hat évtized leforgása alatt több mint ezer dolgozóval, 64 szakmában indított képzést, több mint 18 ezer diáknak adott szakmát a kezébe.

Az intézmény része Dunaújvárosnak, ha kell kilépnek az iskola kapuin kívül is: szemetet szednek, ability parkot építenek, felújítják a Mukit, karácsonyi hangulatot varázsolnak a főtérre, segítenek a kórháznak...

A hatvanadik jubileumi ünnepségsorozat végén gálával ünnepelnek június 5-én, pénteken a villamos tagozaton. A rendezvényre várja az iskolavezetés a kollégákat, nyugdíjas munkatársakat, stratégiai partnereket, támogatókat, diákokat, szülőket.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!