Hírek

2010.11.03. 06:33

A felmart útburkolat veszélyes is lehet!

Dunaújváros - A gázvezetékek cseréje után a Földes Ferenc közben felszedték a fémhidakat, ám a szolgáltató cég még nem javította ki a felásott járdákat.

Szulik Ákos

 

- Az E.ON Dél-dunántúli Gázhálózati Zrt. a gázhálózat biztonsága és üzemképessége érdekében folyamatosan karban tartja és korszerűsíti vezetékhálózatát. Ennek a tervezett rekonstrukciós sorozatnak a részeként a Hajnal és a Tavasz utcában, valamint a Földes Ferenc közben jelenleg is több ütemben zajlik a gerincvezetékek cseréje - mondta el lapunk megkeresésére Varga Ivett, az E.ON Hungária Zrt. vállalati kommunikációs osztályának munkatársa, aki kiemelte:

- A munkálatok elvégzése után a cég természetesen gondoskodik a felbontott útburkolat helyreállításáról, és a terület eredeti állapotának megfelelő környezetrendezéséről is. A kérdéses területen a jövő hét végéig elvégezzük a szükséges munkálatokat, a végleges helyreállítás pedig november 20-ig befejeződik.

A felújítás alatt csak november 10-én 8 és 18 óra között szünetel a szolgáltatás. A rekonstrukció 2011-ben folytatódik a Tavasz és az Alkotás utcában, valamint a Szabadság úton, 2,6 kilométeres szakasz cseréjével, mondta el lapunknak Varga Ivett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!