Hírek

2017.06.23. 19:25

Nyaralni visz a Hírlap - Bükfürdőre utazhatnak játékunk nyertesei

DUNAÚJVÁROS Várkonyi Zsolt, a DH lapigazgató-főszerkesztője pénteken köszöntötte a „Most nagyot szakíthat” nyereményjátékunk nyerteseit.

Szabó Szabolcs

- A Dunaújvárosi Hírlap mindig is elkötelezett volt az olvasók iránt. A „Most nagyot szakíthat" nyereményjátékunkon kivételesen szerencsésen szerepeltek előfizetőink, amelynek mi is őszintén örülünk. E nyereményjáték keretében a múlt héten köszönthettük egyik kulcsi előfizetőnket, és örömmel tölt el, hogy számos hűséges Dunaújvárosi Hírlap-olvasót jutalmazhatunk ezzel a bükfürdői üdülési jeggyel - fogalmazott a péntek délelőtti átadóünnepségen Várkonyi Zsolt, a DH lapigazgató-főszerkesztője. - A reggeli kávé mellett nálunk már mindig ott a Hírlap. Őszintén szólva el sem tudnám képzelni nélküle az életünket. A város és a térség hírei mellett az országos hírekről is értesülünk - fogalmazott Prémusz Zoltánné.

Prémusz Zoltánnénak adja át nyereményét Várkonyi Zsolt lapigazgató-főszerkesztő Fotó: Ady Géza

Az üdülési utalványt megnyerő olvasóink mindegyike évtizedes Hírlap-előfizető, mint elmondták, nagy kedvvel és rendszeresen forgatják a szakácskönyv-sorozatunk éppen aktuális darabjait, és szinte minden nap használják a számos kedvezményt nyújtó Hírlap-kártyát is.

- A Dunaújvárosi Hírlap minden egyes játékán indultunk a családdal, már korábban is volt, hogy nyertünk, ám ennek az utazásnak kifejezetten örülök. A 22 éves lányommal fogunk elmenni, csinálunk egy igazi anya-lánya hétvégét - mondta el lapunknak a nyereményátadást követően Fodor Györgyi.

A nyertesektől azt is megkérdeztük, hogy milyen plusz tartalmakért is keresik a Dunaújvárosi Hírlap kiadványait. Természetesen a népszerű szakácskönyvek, műsorajánlók és magazinok mellett játékainkat is szívesen fogadják olvasóink.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!