Hírek

2017.06.20. 16:45

A Balatonnál nyaralnak a dunaújvárosi jó tanulók

DUNAÚJVÁROS Cserna Gábor polgármester ebben a tanévben két alkalommal adott át elismerő okleveleket a dunaújvárosi oktatási intézmények legjobb eredményeket elért tanulóinak.

Balla Tibor

Először a 2016/2017-es tanév első félévében elért eredményeket, a mai napon a második félév eredményeit jutalmazta.

Nagyszerű meglepetésként a polgármester a második félév díjátadóján nemrégiben három intézményt emelt ki, amelynek diákjai egy hetet eltölthetnek a nyáron a DVG Zrt. balatonkenesei üdülőjében. Ezek a Móricz Zsigmond Általános Iskola, a Dunaújvárosi Szakképzési Centrum Hild József Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája és a DSZC Lorántffy Zsuzsanna Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma voltak.

Természetesen, nem az intézmények összes tanulójáról van szó, hanem csak az iskola vezetése által kiválasztott gyerekekről. Ezek a kiváló diákok a következők: Móricz: 1. félév Sári Roland, Czuppon Zsóka, Schneider Lilla, Takács Márton, Murányi Lili, Szabó Sára, Komlósi Gréta, 2. félév: Papp Zóra, Szabó Sára.

A boldogság pillanata: a félév diákjai vidáman, az ünnepségen, még a balatoni nyaralás előtt Fotó: Ónodi Zoltán/Dunaújváros Online

Hild: 1. félév: Móró Ákos, Hartyányi Gergő; 2. félév: Menyhárt Attila Márk, Gebhardt Áron, Gebhardt Norbert, Bohincsek Szilveszter.

Lorántffy: 1. félév: Oláh Barnabás, Máthé Lili, Páj Rebeka, 2. félév: Váry Viktória, Dániel Réka Maja, Dér Doroti Melinda, Halasi József, Illés Ágota, Varga Alexandra, Németh Dorina, Somogyi Vivien Anita.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!