Hírek

2017.05.11. 16:35

Családi program hét végére: Parázs varázs grillpartival

Dunaújváros - Immár 13. alkalommal szervezik meg a Dunaújváros önkormányzatának égisze alatt működő nagy sikerű családi programot május utolsó hét végéjén.

Balla Tibor

Az évek során valóságos fesztivállá nőtte ki magát a rendezvény, amelyen az első napon koncertek sora várja a városlakókat az Alsó Duna-parton, másnap már a gasztronómia veszi át a központi szerepet egy hatalmas össznépi sütögetéssel, a harmadik napon pedig a gyerekek kerülnek a középpontba.

Az első napon délután hat órától a rapper Misshmusic melegíti be a közönséget, hogy azután egy óra múlva már Deák Bill Gyula énekeljen a Hosszú lábú asszonyról. Este kilenckor az Edda áll a kör közepébe, és kezdi meg másfél órás koncertjét. A napot a disco sátorban lehet levezetni a Dj Toto és Dj Nelson válogatta zenékre hajnalig.

A legjobban várt esemény az össznépi sütés
Fotó: Zsedrovits Enikő

Rossz hír a későn ébredőknek, hogy már nem lehet asztalt foglalni a Parázs Varázs grillpartira, amelyet szombaton délután négykor Cserna Gábor polgármester nyit meg. A nap programjában motorcsónak roadshow, kötélhúzó verseny, az újraélesztési rekordkísérlet eredményhirdetése, Balássy Betti és Varga Feri fellépése, valamint a Swamp Sixty Rock Band és Fenyő Miklós koncertje szerepel.

Vasárnap az összes program a gyerekeknek szól majd, délután Szíj Melinda énekel, háromtól pedig az Ezer Lámpás Éjszakája programjai kezdődnek. Mindhárom napon közvetlen buszjárat közlekedik az eseményre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!