Hírek

2017.04.11. 18:20

Kupakgyűjtés Virágért Előszálláson

Előszállás - Az előszállási művelődési házban csütörtökön este hatkor nagyszabású jótékonysági gálaműsor kezdődik.

Pekarek János

Egy némán és mozdulatlanul ülő tizenhét éves gyógyulásáért rendeznek jótékonysági műsoros estet csütörtökön, azaz április 13-án (ez minden bizonnyal szerencsés nap lesz...) az előszállási művelődési házban.

Barabás Virág két éve szenvedett súlyos sérüléseket egy előre nem látható fürdőszobai balesetben. Éppen a másnapi, erdélyi iskolai osztálykirándulás előtt. Az orvosok azt mondják, hogy gyógyulására minden remény megvan - azonban senki nem képes megmondani azt, hogy felépülése mennyi időbe kerül. Sok türelemre - és sok kezelésre van szüksége, ez bizonyos. A kezelések pedig sok pénzbe kerülnek...

A zsák és a levél szerkesztőségünk ügyfélszolgálati irodájában. Csatlakozzunk minél többen!
Fotó: Ady Géza

Barabás Virág gyógyulásának érdekében volt, barátja szervezett műanyagkupak-gyűjtési akciót. Ennek egyik bázisa lapunk ügyfélszolgálati irodája a Vasmű úton. A kezdeményezés nem maradt visszhang nélkül. Nap mint nap számos ember, sőt: intézmények, vállalkozások adják le sokszor zsákszámra a Virág érdekében gyűjtött kupakokat.

A minap az egyik óriási zsákon felfedeztünk egy személyes hangú levelet, amelyet muszáj idéznünk. "Kedves Virág! A dunaújvárosi Móra Ferenc Általános Iskola minden tanulója és felnőtt dolgozója nevében kívánunk neked mielőbbi gyógyulást és boldogabb életet! Szeretettel: Móra Ferenc Általános Iskola és Egyesített Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény".

Ehhez nem szükséges kommentár - legfeljebb főhajtással adózhatunk e megható gesztus előtt.

Virág javára április 13-án, csütörtökön este hat órai kezdettel rendeznek jótékonysági gálaműsort. Az esten fellép a Princess hegedűtrió, Farkas Zsolti az Ének iskolájából, az előszállási néptáncosok, Tóth Kriszta Rocklady, Szávolovics Gabriella dalénekes, a Gett Dance, Fafka Júlia, mazsorett csoport és Oláh Alex.

Belépőjegy már nincs az előszállási rendezvényre - ám támogatói jegyet még lehet vásárolni, és a helyszínen is adakozhatnak!




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!