Hírek

2016.03.29. 18:25

Pecsét István a kórházból köszön mindent

Dunaújváros - Hamarosan kiderül, hogy mi okozta Pecsét István állapotának rosszabbodását.

Pekarek János

Pecsét István most kórházban van, de örül barátainak

Jelenleg a budapesti Semmelweis kórházban fekszik mindannyiunk támogatottja, Pecsét István. Orvosai ugyanis epegyulladást gyanítanak nála, mivel laboratóriumi eredményei a normális értékek öt-hatszorosára emelkedtek. Ahogyan István egy rövid e-mailben tájékoztatta lapunkat: a kórházi vizsgálatok nyomán ezekben az órákban derül ki, hogy mi is okozhatta ezt a romlást?

Ám kényszerű távolléte alatt sem került ki a fiatalember a városlakók érdeklődési köréből! Régi olvasónk és segítőnk, Kerlang Ferencné is írt nekünk, közölve, hogy befizette a Dunaújvárosiak Életéért Közalapítvány számlaszámára azt a pénzt, amit István javára sikerült összegyűjtenie. Összesen 167 ezer forintról van szó. Ezt a csekély összeget, írja Kerlangné, 102 előszállási jóbarát, ismerős, családtag, civil szervezetek tagjai adták össze. Akit felkerestem, szinte mindenki adott! - jegyezte meg a gyűjtő. Könnyes szemmel kívántak ennek a beteg fiúnak gyógyulást! Mindannyian imádkozunk érte, és reméljük, imánk meghallgatásra talál. Istvánnak meg kell gyógyulnia! Én úgy érzem, akit ennyi ember szeretete kísér, az meggyógyul!

Pecsét István a kórházból így reagált erre: Köszönöm, hogy továbbítottad számomra ezt a levelet. Így, Húsvét előtti napon elolvasni egy ilyen üzenetet, katarzissal bír számomra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!