Hírek

2014.10.30. 14:40

Bizottsági alakulók, eskütétel, döntések

Dunaújváros - Pártegyeztetés után felálltak a bizottságok és a közgyűlés elfogadta az összetételt is a csütörtök délelőtti soron kívüli ülésén.

Körmendi Erzsébet

A közgyűlés soron kívüli összehívását indokolta a döntéselőkészítő bizottságok létrehozása. A testületek véleménynyilvánítása szükséges ahhoz, hogy a közgyűlés tárgyalni tudjon határidős témákat. Ilyen volt egy területi együttműködést segítő pályázati programon való részvétel, az Alsó-foki patak rézsű csúszása miatt benyújtott vis maior igény, valamint a kistérség többcélú társulásának megszüntetési javaslata.

A bizottságok közgyűlési szünetben üléseztek és tárgyalták az aktuális témákat. Fotó: Izsák Máté, dr. Móricz Zoltán, Cserni Béla

A közbeszerzési tanácsadó testület elnöke dr. Ragó Pál lett. Tagok: Sáfrány Katalin, Tomsics Lászlóné, Perjési Erzsébet, Kovács Bettina.

A pénzügyi bizottság elnökének Pintér Attilát választották meg. Képviselő tagjai: Hingyi László, Lőrinczi Konrád, Cserni Béla. Nem képviselő tagok: Kapuvári Alfrédné, Kusler Csaba, valamint Lebics Edit.

Az ügyrendi, igazgatási és jogi bizottságot Tóth Kálmán vezeti elnökként, képviselő tagok: Izsák Máté, Cserni Béla, Pintér Tamás. Nem képviselő tagok: dr. Móricz Zoltán, dr. Zimnic János, dr. Kálmán András.

A gazdasági és területfejlesztési bizottság elnökének Hingyi Lászlót választották meg, képviselő tagok: Lőrinczi Konrád, Izsák Máté, Pintér Tamás, Szabó Zsolt. Nem képviselő tagok: Lassingleitner Antalné, Gombosné Benkovics Magdolna, Dráviczky Márton, Kismoni László.

A szociális, egészségügyi és lakásügyi bizottság elnöki tisztét Lőrinczi Konrádra bízta a közgyűlés. Képviselő tagok: Sztankovics László, Nagy Zoltánné, Gál Roland, Besztercei Zsolt. Nem képviselő tagok: Kleinné Németh Judit, Páll Margit, Mészáros Imréné, Gergely Ákos.

Az oktatási, ifjúsági, kulturális és sportbizottságot Sztankovics László vezeti. Képviselő tagok: Hingyi László, Tóth Kálmán, Szabó Zsolt, Gál Roland. Nem képviselő tagok: Garai Zsuzsanna, Magyar András, Kozma Dávid László, Lassingleitner Fruzsina.

Városüzemeltetési, környezetvédelmi és turisztikai bizottság elnöki teendőit Cserni Béla látja el. Képviselő tagok: Iván László, Sztankovics László, Besztercei Zsolt. Nem képviselő tagok: Pappné Grabant Ilona, Vass József, Törő Lajos.

Közbiztonsági és társadalmi kapcsolatok bizottság elnöke Izsák Máté. Képviselő tagok: Pintér Attila, Iván László, Nagy Zoltánné. Nem képviselő tagok: Barta Endre, Kovács Judit, Selyem József.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!