Hírek

2014.06.05. 18:10

Lehet fürödni a szabad strandon

Már várja a fürdőzőket a város és a környék egyik legnépszerűbb üdülőhelye, a szabad strand.

Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaújvárosi Hírlap csütörtöki számában sajnálatosan tévesen jelent egy, a szabad stranddal kapcsolatos információ.

A dunai árhullám levonultával ismét várja a fürdőzőket és a kikapcsolódásra vágyókat a város népszerű kiránduló-, fürdőhelye a Szalki-szigeten található szabad strand.

A strandot üzemeltető DVG Zrt. elnök-vezérigazgatója, Mádai Balázs a DH-nak csütörtökön elmondta, a szakhatóságoktól, így a népegészségügyi szolgálattól minden szükséges engedély megérkezett. A szabad strand vize kiváló minőségű. A DVG Zrt. új szolgáltatása, hogy a pihenni vágyók már nyugágyat és napernyőt is bérelhetnek.

Az utóbbi évekhez hasonlóan számos vendéglátóipari egység is várja a fürdőzőket. A szabad strand továbbra is ingyenesen látogatható, ám a biztonságos fürdőzéshez elengedhetetlen szabályokat mindenkinek be kell tartania.

A szabad strand a város és a környék egyik legnépszerűbb fürdőhelye, a tavaly nyáron is hétről hétről több ezer ember kereste fel a hangulatos üdülőhelyet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!