Hírek

2013.10.14. 13:08

Családi dráma Baracson: a tettes beismerte a gyilkosságokat (frissítve)

Mélykút/Baracs - Hétfőn anyát és fiát találták holtan egy szántóföldön Mélykút közelében. A nő élettársa este beismerte a gyilkosságot, kezdeményezik előzetes letartóztatását.

duol.hu

Kedd, 08:52 Az egyik áldozat Héger Ádám - aki decemberben lett volna 22 éves - az NB II-es Kaposvölgye hálóőre volt korábban, de játszott a Dunaújváros, a Vác, a Csepel, a Baracs SE, az Aba-Sárvíz, a Dunafém-Maroshegy, a Bölcske és a Petőfi SK Lipót színeiben is.

21:50 A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság az alábbiakat közölte: mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a rendelkezésre álló adatok szerint október 14-én délelőtt Baracson öngyilkosságot kísérelt meg egy férfi. A mentők kórházba vitték. Nekik elmondta, hogy a napokban megölte két családtagját, és egy mezőgazdasági területre vitte őket. A férfi által elmondottak alapján a dunaújvárosi járőrök Mélykút közelében megtalálták 47 éves élettársát és annak 21 éves fiát.

A helyszíni szemle során a rendőrök megállapították, hogy mindketten bűncselekmény áldozatai lettek.

Sz. Gyula - az elkövető (Fotó: facebook)

A Fejér megyei nyomozók a kórházban emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Gyula 49 éves baracsi lakost, aki beismerő vallomást tett. Ezt követően a rendőrök bűnügyi őrizetbe vették.

A büntetőeljárást a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja, melynek során kezdeményezik a gyanúsított előzetes letartóztatását.

16:14 Információink szerint a kettős gyilkosság már szombaton megtörtént - az elkövető a kiérkező mentőknek bevallotta tettét.

Németh-Kész Mónika (balra) Fejér megyei rendőrségi szóvivő a helyszínen (Fotók: Ady Géza)

15:01 A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságot hétfő délelőtt az Országos Mentőszolgálat munkatársai értesítették arról, hogy Baracson, egy lakóházban egy olyan férfit láttak el, majd vittek kórházba, aki véget akart vetni életének.

Ezt követően a rendőrök Mélykút közelében egy mezőgazdasági területen egy nő és egy fiatal férfi holttestét találták meg. A nő a Baracsról kórházba szállított férfi élettársa volt, míg a fiatalember a férfi nevelt fia. A rendőrök megállapították, hogy a megtalált anya és fia halálát bűncselekmény okozta.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást. A helyszíni szemle jelenleg is folyamatban van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!