Hírek

2013.09.10. 09:46

Bankkártyatolvajokat fogtak el Dunaújvárosban

Dunaújvárosban két fiatal lopott bankkártyát, amellyel pénzt is leemeltek, Sárbogárdon pedig körözött férfit fogtak el a rendőrök.

feol-duol

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság járőrei Kálozon,  az Ország utcában szeptember 9-én 13 óra 30 perckor igazoltattak egy férfit, akiről az intézkedés során megállapították, hogy a Szekszárdi Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene. A rendőrök P. Richárd 26 éves kálozi lakost elfogták és a Sárbogárdi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol a nyomozók  bűnügyi őrizetbe vették.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságról is beszámoltak egy esetről: szeptember 9-én néhány perccel éjfél előtt érkezett bejelentés, amely szerint Dunaújvárosban, a Vasmű úton található egyik társasházi lakásból elloptak egy bankkártyát és azzal egy, a lakáshoz közeli pénzkiadó automatából készpénzt vettek fel. A helyszínre küldött járőrök az ATM közelében elfogták, majd a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő N. Krisztina 20 éves és A. Gábor 18 éves helyi lakosokat. A nyomozók a két fiatalt gyanúsítottként hallgatták ki készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A gyanúsítottak szabadlábon védekeznek - közölte kedden a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!