Hírek

2013.08.28. 19:47

Szülői segítséggel csinosodott a Csillagvirág

Dunaújváros - Tettre kész szülők és gyerekek szorgoskodtak napokon át a Csillagvirág óvodában, hogy hétfőn szép környezetben kezdődhessen a tanév.

Körmendi Erzsébet


Szülői segítséggel, támogatással szépült meg a Csillagvirág óvoda (Fotó: Vohlmann György)

A Hankook Értékteremtő Önkéntes Programjának jóvoltából lelkes szülők találtak forrást ahhoz, hogy még a szeptemberi kezdés előtt megszépüljön a Gorkij téren lévő Csillagvirág óvoda udvara. A gumiabroncsgyár pályázatán elnyert kétszázhatvanezer forintot az udvari játékok felújítására, festésre, javításra költhették. A pénzből megvásárolták a szükséges alapanyagokat, szombaton pedig elkezdték a nagy munkát. A lelkes szülők a gyermekeikkel közösen érkeztek, és tették, amit éppen kellett. Kijavították a mászókák hibáit, aztán lefestették a játékokat, és a környezet szépítésére is volt gondjuk: udvaron lévő bokrokat is visszametszették, aztán szépen összeszedték a gallyakat, hogy csodás rendet hagyjanak maguk után. Elszántságuk és tettvágyuk leginkább abban mutatkozott meg, hogy tegnap délelőtt a felhőszakadás utáni csepergő esőben is szorgoskodtak az udvaron.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!