Hírek

2012.11.21. 09:13

Rendőrségi hírek Fejér megyéből

Lakásáról állítottak elő egy fiatal dunaújvárosi férfit kedd hajnalban - az elmúlt 24 óra eseményei a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

duol.hu

Ittas vezetők

Székesfehérváron a Rádió utcában igazoltattak a járőrök kedden egy kerékpározó férfit, akinél az alkoholszonda 0,44 mg/l értéket mutatott. A kerékpáros ellen közigazgatási eljárás indult.

Bodajkon kedden a Zrínyi utcában állítottak meg a járőrök egy férfit, aki gépkocsijával közlekedett. A férfi alkoholszondás ellenőrzése során 0,18 mg/l értéket fújt. Az alkoholfogyasztás tényét elismerte, ellene közigazgatási bírságot szabtak ki a járőrök.

Sárbogárdon egy segédmotor-kerékpárost vontak intézkedés alá kedden a járőrök. Az elsődleges alkoholszondás ellenőrzést követően a férfiről megállapították, hogy 0,63 mg/l az alkoholszintje. Ezért a motorost orvosi ügyeletre szállították, ahol vér- és vizeletmintát vett tőle az ügyeletes orvos, további vizsgálatok elvégzése végett. A férfi vezetői engedéllyel sem rendelkezett, ezért 70 000 forint helyszíni bírságot szabtak ki a járőrök, mivel nem ez volt az első ilyen jellegű szabálysértése.

Elfogások

Dunaújvárosban lakásáról állítottak elő egy fiatal férfit a rendőrök kedden a hajnali órákban. Az előállított személyt gyanúsított kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették a nyomozók.

Székesfehérváron a Kelemen Béla utcában igazoltattak a rendőrök egy 26 éves férfit kedden, aki ellen a Székesfehérvári Nyomozó Ügyészség hamis tanúzás bűntette miatt adott ki személykörözést. A férfit a járőrök a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, majd a nyomozók bűnügyi őrizetbe vették.

Székesfehérváron a Lugosi utcából kedden állítottak elő a járőrök egy fiatal férfit. A férfit folyamatban lévő bűnügyben hallgatták ki gyanúsítottként a nyomozók, majd kihallgatását követően szabadon bocsátották.

Bicskén a Kisfaludy utcában intézkedtek a járőrök kedden egy 18 éves fiúval szemben. Az igazoltatás során a rendőrök megállapították, hogy a fiatalember ellen a Bicskei Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki, ezért őt a kapitányságra előállították. A körözött személyt a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!