Hírek

2012.04.11. 02:29

Varnus Xavér egy fillér nélkül zárta a dunaújvárosi fellépést

Dunaújváros - Sikeres koncertet adott szombaton a Bartók színház nagytermében Varnus Xavér és a Tambala ütőegyüttes. A kezdet nem volt ennyire sima ügy.

Szabó Szabolcs

- A dunaújvárosi fellépésünket szervező céggel, annak menedzserével négy hangversenyre szerződtünk. Sajnos, a két korábbi fellépésünk során Kecskeméten és Egerben is akadtak gondok. A korábban kötött megállapodás arról szólt, hogy a terembérleti díjakat előre kell rendezni, ám ezt a szervező cég nem tette meg - mondta el lapunknak Varnus Xavér, aki balkáni módszernek nevezte a koncertet szervező cég eljárását.


- Úgy tudom a szervező cég képviselője korábban leutazott Dunaújvárosban és a turné marketingköltségeire hivatkozva a jegyeladásból származó bevétel egy részét elvitte. Előre jelezte, hogy a szombati koncerten nem tud jelen lenni, magam is többször kerestem telefonon, ám nem értem el, tette hozzá Varnus Xavér, aki - mint fogalmazott - egy fillér nélkül zárta a dunaújvárosi fellépést, ám ennél nagyobb baj, hogy a fiatal, tehetséges zenészekből álló Tambala együttes is részben pénze nélkül maradt...

- A tanulópénzt most megfizettük, remélem azért a jövőben sikerül valamilyen módon rendezni a kérdést, mert ez így nem maradhat - fogalmazott az orgonaművész.

Az üggyel kapcsolatban megkerestük az érintett szervező céget is ám ők későbbre ígértek részletes tájékoztatást lapunknak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!