Hírek

2012.04.10. 02:26

Rockkoncert Alexandráért - Nagy siker volt a szülésznő által szervezett showműsor

Dunaújváros - Szoták Alexandra szülésznője szervezte a humor- és rockestet, amelyen a beteg gyereknek gyűjtöttek.

Pekarek János

A Terminál bárban szombat délután kettőtől vasárnap hajnali kettőig követték egymást a fellépők. Mégpedig több műfajban: a sort a főiskola humorista csoportja, a Stand DUF Comedy nyitotta meg, Nagy Attila, Szabó Milán, Szíjjártó László közreműködésével.

Majd a kemény rock következett. Tizenegy helyi, illetve fővárosi, tapolcai, fehérvári és százhalombattai együttes lépett fel a Terminálban - nagy sikerrel!

S maga a gyűjtés is sikeresnek bizonyult! Több százan látogatták meg a szinte végeérhetetlen koncertet: az ötszáz forintos belépők maradéktalanul Alexandra javára mentek. Sokan nem is ötszázat adtak a belépést jelentő karszalagért, hanem ezret vagy kétezret, s nem kértek vissza: ezzel is adakozva. A helyszínen gyűjtőládát is felállítottak: ezt vasárnap délután Alexandra családjának jelenlétében bontották fel. A főiskolások már egy hete külön gyűjtöttek a kislánynak.

A pénz a Dunaújvárosiak Egészségéért Közalapítvány számlájára kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!