Hírek

2011.06.06. 02:28

Születésnapi ajándékok

Dunaújváros - Színvonalas road show-val ünnepelte huszadik születésnapját az Interspár Dunaújvárosban is, mégpedig a vásárlókkal közösen.

Körmendi Erzsébet

- A korábbi években elsősorban az egészséghez kapcsolódtak a programjaink, most viszont születésnapi különlegességeket kínálunk. Ezzel a road show köszönet azért, hogy az Interspárban vásárolnak, megtisztelik áruházunkkal a hűségükkel - mondta Paskó Anna a redezvény szervezője.

Különlegességben nem volt hiány. Az ötezer forint felett vásárlók között minden fél órában tesztvezetést sorsoltak ki egy álom kategóriás Ferrarival. Az operett színház művészei áruházi alkalmzottnak öltözve dolgoztak a zöldségosztályon délután - amikor megszólalt a zene levették a köpenyüket, mikrofont ragadtak és daloltak a vevőknek. Látványos volt délután a parkolóban rendezett kamionhúzó bajnokság, valamint a Csodák Palotájából származó érdekes kísérlet bemutatója a színpadon. Az estéről nem is beszélve, McDc, Josh Juta, Mobilmánia zárta a napot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!