Hírek

2010.12.29. 08:28

Sok ezres nézőszám az Adventi Randevún

Dunaújváros - Tizenkét nap, hatvan program, legalább hatszáz fellépő - a színpad előtt és a karácsonyi vásárban pedig több ezer érdeklődő - értékelés a 2010-es Adventi Randevúról.

Szigeti Sándor

 

- Pontos számok még nincsenek, de az biztos, hogy az Adventi Randevú tizenkét napja alatt sok ezer ember látogatott ki a helyszínre. Hozzá kell tenni, hogy a randevú öt éve íródó történetében most volt a leghidegebb a december. Az emberek azonban forralt borral vagy teával a kézben így is élvezték a programokat, a fellépőket pedig négy hőbefúvóval, és két hősugárzó gombával védtük a színpadon - mondta el lapunknak a dunaújvárosi Tourinform iroda vezetője.

Dr. Bocsi Andrea hozzátette: a közel kéthetes programsorozat teljes költségvetése a díszkivilágítással együtt hét és fél millió forint volt, ami hárommillió forinttal kevesebb a tavalyinál. Ezzel együtt az önkormányzat, számos vállalkozó, több közintézmény, valamint a vasmű és a Hankook gumiabroncsgyár támogatásával sikerült ismét ünnepi hangulatot teremteni a város központjában.

Folytatás remélhetőleg jövőre, a 2011-es randevún!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!