Hírek

2010.11.05. 03:26

Kamaszkorba léphet!

Dunaújváros - Nem politikai, hanem szakmai alapon kezelték és kezelnék tovább az ifjúságpolitikát helyben - jelentették ki a tanácsadó iroda tízéves születésnapján a döntéshozók.

Szabó Szabolcs

Az IITI és az akkor már létező Városi Diákönkormányzat a nyitáskor megalapította az országban egyedülálló Örökmozgó-díjat.

Az elismerést tegnap tizedszer adták át a Városháza dísztermében. Diák kategóriában a Lorántffy iskola tanulója, Farkas Virág, pedagógus kategóriában Csathóné Zágoni Nóra, külső segítő-támogató kategóriában pedig Szency Tibor, az Életrevaló Gyermekmisszió alapító-vezetője vehette át az Örökmozgó-díjat. A jubileumi átadón Cserna Gábor polgármester köszönte meg az érintetteknek a diákélet érdekében végzett kimagasló munkát. Hangsúlyozva, hogy a lelkes diákoknak, pedagógusoknak és civil szervezetnek is köszönhető, hogy van élet Dunaújvárosban. Egy házzal odébb, a házasságkötő teremben folytatódott az ünnepi köszöntés, ahol az IITI tízéves munkáját tekintették át az érintettek.

Címkék#iiti

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!