Hírek

2010.09.15. 02:23

Új helyen a helyi OEP

Dunaújváros - Új helyre költözött az Országos Egészségbiztosítási Pénztár dunaújvárosi kistérségi ügyfélszolgálata. Tegnap már a Béke tér 3-ban fogadták az ügyfeleket. A nyitáson mi is ott voltunk.

nincs nev

A minap azonban levelet kaptunk a Közép-dunántúli Regionális Egészségbiztosítási Pénztár igazgatójától, dr. Medgyaszai Melindától, aki örömmel értesítette lapunkat, hogy a költségvetési megszorítások ellenére - az OEP segítségével - saját forrásból új, kulturált kistérségi ügyfélszolgálat nyílik e héten kedden Dunaújvárosban.

Időközben az is kiderült, a korábbi heti egy alkalom helyett idén ápilistól hetente kétszer, kedden és csütörtökön várják az ügyfeleket.

- Az országban összesen ötven kistérségi ügyfélszolgálati iroda működik jelenleg. Forgalmát tekintve a dunaújvárosi az első négy-öt között található, ezért is fontos az új iroda megnyitása - mondta el lapunknak tegnap a helyszínen Karsai András.

 

Címkék#oep

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!