Hírek

2010.01.21. 03:27

Fehér bot vagy őssejt-kezelés?

Dunaújváros - Már több mint félmillió forint gyűlt össze a gyerekkorában megvakult Sándor György gyógykezelésére - ő addig is: tanul!

Pekarek János

A kezelés ötmillió forintba kerül.

Sándorné Mikula Szilvia védőnő, aki férje javára szervezi a gyűjtést a Bokor Hazai Rászorulókért Alapítvány közreműködésével, lapunknak elmondta, hogy az első félmilliónyi adomány főként néhány ezer forintos tételekből állt össze. A gyűjtés tempóján érezhetően lassított a gazdasági válság elhúzódása - ennek ellenére az adományok folyamatosan érkeznek az alapítványhoz mind a mai napig. A gyűjtés a 10200902-3271299900000000 számú számlán zajlik: a csekkekre rá kell írni: Sándor György gyógykezelésére.

Közben az őssejtkezelésben reménykedő fiatalember is próbálja hasznosan tölteni az időt. Elvégezte a Vakok Elemi Rehabilitációs Csoportjának tizennégy hetes tanfolyamát, ahol többek között megtanult fehér bottal közlekedni. És vár...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!