Vármegyei foci

2024.05.25. 08:55

Az érmekről is dönthetnek

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában ezen a hétvégén az utolsó előtti fordulót rendezik.

Gróf András

A Mezőfalva szombaton délután lép pályára az első osztályban

Fotó: Horváth László

Az első osztály huszonkilencedik fordulójában a KK Grain Kft.–Mezőfalva szombaton 17 órakor a Sárosd vendégeként lép pályára. A mezőfalviak a múlt heti értékes hazai döntetlent követően újabb bravúrra készülnek.

A másodosztály déli csoportjának 25. fordulójában minden találkozót vasárnap 17 órakor rendeznek. A már bajnok Adony a Káloznál játszik. Az aranyérmes alakulat szeretné az utolsó két fordulóban is győztesen elhagyni a játékteret. A második helyen álló Baracs otthon toronymagas esélyes a Sárszentmihály-Masterplast ellen. Amennyiben nyernek, akkor övék az ezüstérem. A Nagyvenyim számára az előszállási fellépés lesz az utolsó meccs, hiszen az utolsó fordulóban szabadnaposak lesznek. A Nagykarácsony bebiztosíthatja a biztos dobogós helyezését a Seregélyes elleni idegenbeli találkozón. A további program: Sárosd II–Polgárdi, Besnyő–Beloiannisz. 

A harmadosztály déli csoportjának 25. huszonötödik fordulójában szombaton 17 órakor rendezik a Rácalmás–LMSK-összecsapást. A vasárnapi játéknap programja: Sárszentágota–Vajta, Kőszárhegy–Lajoskomárom II, Szabadegyháza–Tác-Csősz, Kisláng–Cece, Dég–Alap, Kulcs–Nagylók.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában