Vármegyei foci

2024.04.27. 10:00

Rangadót játszik az Adony, jön a Rácalmás-Kulcs El Clásico

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztályában a szombati és vasárnapi játéknapon is 17 órakor kezdődnek az összecsapások.

Gróf András

Az éllovas Adony a harmadik Polgárdi otthonában játszik

Fotó: Horváth László

Az első osztály huszonötödik fordulójában szombaton a következő három találkozót rendezik: Mór – Maroshegy, Sárosd – Bodajk, Tordas - Tóvill-Kápolnásnyék. Vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva együttese a Csór Truck-Trailer gárdáját fogadja. A két csapat között mindössze egy hely és két pont a különbség a vendégek javára a tabellán, így egyenlő erők küzdelme várható. A házigazdákra bizony ráférne már egy győzelem. A játéknap további mérkőzései: Martonvásár – Sárbogárd, Ercsi Kinizsi - Mány-Bicske II, MÁV Előre Főnix - Lajoskomárom. Ezúttal az Enying együttese lesz szabadnapos.

A másodosztály déli csoportjának huszonegyedik fordulójában szombaton rendezik a Beloiannisz – Nagykarácsony összecsapást, amelyen kemény küzdelem várható. Másnap rendezik a forduló rangadóját, a Polgárdi – Adony találkozót. A dobogó harmadik fokán álló hazaiak minden bizonnyal próbálják megnehezíteni az adonyiak dolgát. A második helyezett Baracs az Előszállást fogadja. Ezen a meccsen egyértelműen a házigazdák az esélyesek. Középcsapatok találkozója lesz Seregélyesen, ahol a Nagyvenyim vendégszerepel. A további program: Sárosd II - Sárszentmihály-Masterplast, Káloz - Aba-Sárvíz. A Szabadbattyán kizárása miatt ebben a fordulóban a Besnyő gárdája a szabadnapos.

A harmadosztály déli csoportjának huszonegyedik fordulójában a Lajoskomárom II – LMSK és a Rácalmás - Kulcs meccseket rendezik szombaton. A vasárnapi menetrend a következő: Szabadegyháza – Sárszentágota, Vajta – Kisláng, Kőszárhegy – Alap, Tác-Csősz - Nagylók, Cece – Dég.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában