Labdarúgás

2023.11.11. 07:30

A baracsiak következő derbije a Nagykarácsony ellen jön

A Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokság első osztályának tizenharmadik fordulójában szombaton 15.30 rendezik a Mór–KK Grain Kft. – Mezőfalva mérkőzést.

Gróf András

Archív felvétel.

Fotó: Horváth László

A vendégek a múlt héten kipihenhették magukat, mivel szabadnaposak voltak. A móriak viszont idegenbeli győzelemmel hangolódtak erre a mérkőzésre. 
A másodosztály déli csoportjának tizenegyedik fordulójában vasárnap a listavezető Adony a Seregélyes vendégeként folytathatja sikersorozatát. A tabella második helyén álló Baracsra a múlt héten elvesztett rangadó után újabb nehéz mérkőzés vár, hiszen az őket három ponttal követő Nagykarácsonyt fogadják. Az előző körben magabiztos hazai győzelmet arató Nagyvenyim a Sárosd II otthonában lép pályára. A két tizenöt ponttal rendelkező együttes összecsapása izgalmasnak ígérkezik. A kiesés elől menekülő Előszállás ezúttal idegenben, az Aba Sárvíz ellen próbálkozhat a pontszerzéssel. 
A harmadosztály déli csoportjának tizenegyedik fordulójában minden mérkőzést vasárnap rendeznek: Kőszárhegy–Szabadegyháza, Vajta–Lajoskomárom II, Dég–Nagylók, Cece–Alap, Tác-Csősz–LMSK, Kulcs–Sárszentágota. A Rácalmás–Kisláng találkozót elhalasztották.

Minden összecsapás 13.30 órakor kezdődik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában