Vármegyei foci

2023.10.13. 15:00

Vasárnap vív rangadót Baracson a Nagyvenyim

Ezen hétvégén a Fejér vármegyei labdarúgó-bajnokságokban minden találkozó 15 órakor kezdődik, kivéve a Beloiannisz – Adony meccset, ahol félórával hamarabb indul útjára a labda.

Gróf András

A Mezőfalva zsinórban harmadik hazai meccsén harmadik győzelmét arathatja

Fotó: Horváth László

Az első osztály kilencedik fordulójában vasárnap a KK Grain Kft.-Mezőfalva gárdája zsinórban harmadik hazai találkozóját játssza. Ezúttal a Maroshegy csapata lesz az ellenfél. A házigazdák valószínű, hogy kiegyeznének az elmúlt két találkozó eredményével, hiszen mindkettőt 3–2-re nyerték meg. A játékosedző Villám Balázs eltiltása is lejárt, így akár beállíthatja magát a kezdőcsapatba. 
A másodosztály déli csoportjának hetedik fordulójának szombati játéknapján a még veretlen Adony a középmezőnyben tanyázó Beloiannisz otthonában lép pályára. Boldoczki Sándor csapata idegenben is képes lehet a győzelem megszerzésére. A még pont nélkül álló Előszállás a Besnyő vendégeként törheti meg negatív szériáját. A Nagykarácsony együttese a Sárszentmihály vendégeként gyűjthet értékes pontokat. 
Vasárnap rendezik meg a Baracs – Nagyvenyim összecsapást, amely rangadónak számít, hiszen az éllovas házigazdák és a negyedik helyen álló vendégek között csupán kettő pont a különbség a bajnoki tabellán. 
A harmadosztály déli csoportjának hetedik fordulójában csupán a Rácalmás – Dég találkozót rendezik szombaton. vasárnap a Kulcs a Tác-Csősz vendége lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában