Röplabda

2022.10.06. 21:54

Továbbjutott a DKSE csapata a selejtezőből

Sikerrel vette a 2022/2023. évi röplabda Magyar Kupa selejtezőjét szerdán a Dunaújvárosi KSE csapata. Az NB I.-es újvárosiak idegenben verték az alacsonyabb osztályú Veszprém együttesét.

Gróf András

Gőczi Dánielék sikerrel vették az első feladatot

Fotó: DSE RA

Veszprém RK–DKSE 1:3 (20, -17, -13, -12) 
Dunaújvárosi KSE: Tóth K., Pavliuk, Kisházi, Laczi, Gőczi, Winter, Kuti M. (liberó). Csere: Farkas L., Vida, Pintér B., Szalai K., Herceg K. (liberó). Vezetőedző: Tomanóczy Tibor. 
 

Az első játszmát meglepetésre a házigazdák nyerték, de utána egyértelműen meglátszott az osztálykülönbség. A következő három szettben folyamatosan nőtt a különbség a két együttes között, ami magabiztos vendéggyőzelmet eredményezett. A DKSE csapatában ezúttal minden játékos pályára léphetett, ami jó erőfelmérő volt. A dunaújvárosiak ezzel a győzelemmel bejutottak a Magyar Kupában a legjobb tizenhat közé, ahol a VRC Kazincbarcika együttese lesz az ellenfelük. 
Tomanóczy Tibor tanítványaira szombaton újabb feladat vár. Az NB I. alapszakaszának második körében a Gamma Party.Co együttesét fogadják. Az összecsapás 17.30-kor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban. 
A forduló további párosítása a következő: Szolnoki RK– MEAFC-Miskolc, TFSE–Dág KSE. Ezúttal a Vidux-Szegedi RSE gárdája lesz szabadnapos. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában