jégkorong

2021.12.01. 20:01

Négyből négy siker az Angels mérlege

Szombaton Székesfehérváron, a Lizards vendégeként folytatta az U25/B női jégkorongbajnokság küzdelmeit az Angels NJSE gárdája, amely magabiztosan őrizte meg hibátlan mérlegét a megyeszékhelyen tett kirándulás alkalmával is.

Szabó Szabolcs

Lizards – Angels NJSE 2–7 (0–6, 1–0, 1–1)

Angels NJSE: Fejér – Gubits, Jakab 5, Czeilinger, Cselényi 2, Kováts (2) – Csányi G., Csányi M. Barna, Herku, Vincze – Varga, Iván-Zámbori, Kovács, Vidák. Vezetőedző: Győri Tamás.

Már az első játékrészben lezárta a legfontosabb kérdéseket a vendégcsapat. Cselényi már a 43. másodpercben betalált, majd Jakab Flóra percei következtek, aki végül négy gólig jutott az első húsz percben. A Cselényi a 11. percben lőtte meg második találatát. A kezdő játékrészben tehát hatig meg sem álltak az Angyalok.

A második harmadban nem folytatódott az újvárosi gólszüret, a házigazda rendezte sorait, és még a szépítés is összejött a Lizards számára. A záró játékrész 49. perce meghozta az ötödik Jakab-gólt, a székesfehérváriak a vége előtt még kozmetikáztak az eredményen Szemerei révén (2–7), ám összességében sima sikerrel húzta be sorozatban negyedik bajnoki győzelmét Győri Tamás együttese. Az Angels hibátlan mérlegének köszönhetően továbbra is veretlenül vezeti a pontvadászatot. Jakab Flóráék legközelebb december 5-én, vasárnap a Rampage Womens Hockey együttesét fogadják az újvárosi jégcsarnokban.

Jakab Flórát (96) nem tudták tartani – öt gólig jutott
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Ezek is érdekelhetik