értékelés

2021.11.01. 19:57

A hajrában dőlt el ez a találkozó az érdiek ellen

Szabó Szabolcs

20200706 Dunaújváros A Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia első edzése a szezonban, a Lórántffy pályán A képen: Vágó Attila edző Fotós: Zsedrovits Enikő ZSE Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Zsedrovits Enikő

Dunaújváros – Mint arról lapunk szombati számában olvashattak: a DKKA bár nehezen, de sikerrel érvényesítette a papírformát Érden, azaz megszerezte a számos szempontból is fontos harmadik sikerét a bajnokságban. Bár a Kohász a második félidő derekán már három góllal is meglépett, csak a végjátékban sikerült biztossá tenni a győzelmet. A találkozót követően a szakvezetők így értékeltek:

Vágó Attila (DKKA): – Nagyon nehéz meccs volt, nem is tudom, hol nyertük meg. Talán azzal, hogy küzdöttünk, volt szíve és tartása a csapatnak, de rosszul játszottunk, nem volt egy közönségszórakoztató találkozó, inkább a küzdőszellem dominált. Annak örülök, hogy mínuszról meg tudtuk fordítani a mérkőzést, és rutinosan lehoztuk a végjátékot.

Horváth Attila (Érd): – Nagyon sajnálom, mert egy-két játékosom alig kézilabdázott. Meg lehetett volna nyerni ezt a mérkőzést, mert nagyon szépen küzdöttek a lányok, csak azok a szituációk, amiket megbeszéltünk, sok esetben hiányoztak ahhoz, hogy győzni tudjunk.

A dunaújvárosiak november 6-án, szintén egy rangadó keretében az MTK együttesét fogadják a helyi sportcsarnokban, majd november 9-én Magyar Kupa-találkozón meccselnek – szintén hazai környezetben – a Szombathellyel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában