dkka

2021.10.06. 20:41

Kohász-játékosok a válogatottaknál

A héten szünet van az NB I-es női kézilabda-bajnokságban, miután Európa-bajnoki selejtezőket játszanak a csapatok.

Gallai Péter

Farkas Johanna azt mondja, már az első edzésen mindenki kedves és befogadó volt Fotó: Laczkó I.

Fotó: LI

Dunaújváros – A Dunaújvárosi Kohász felnőttcsapatából Dominika ­Mrmolja a szlovén nemzeti csapattal ma este játszik Norvégia ellen, igaz, e két csapat csak Európa Kupa-meccset. Ugyanis a norvégok címvédőként, a szlovének társrendezőként alanyi jogon résztvevői a 2022-es tornának. Jana Sustkova a cseh válogatotthoz kapott kikérőt, s a szerdán lapzártánk után kezdődött mérkőzésen Franciaországgal találkozott.

Rajtuk kívül vannak további igazolt hiányzók is a heti klubmunkáról, ugyanis Farkas Johanna a juniorválogatottal edzőtáborozik. További öt fiatal pedig az ifi válogatottal dolgozik, név szerint Bartók Dorina, Kiss Csenge, Szabó Aida, Kecskés Noémi, valamint Sztanó Kincső.

A DKKA legközelebb jövő héten szombaton lép pályára, amikor a 10. fordulóból előrehozott bajnokin a Siófokot fogadja Vágó Attila együttese. Az itthon maradt keret egyébként pénteken egy zárt kapus mérkőzést fog játszani a NEKA ifjúsági fiúcsapata ellen. GP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában