magabiztosan

2021.09.28. 20:58

Simán bevették Siklóst a DAC-vitézei

Az NB II-es férfikézilabda-bajnokság második fordulójában a Dunaújvárosi AC együttese a délnyugati csoportban Siklósra látogatott. Csermák Gábor csapata a sikeres nyitány után következő mérkőzését is magabiztosan nyerte meg.

Gallai Péter

Borsos Roland öt találattal vette ki részét a dunaújvárosiak újabb győzelméből

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Siklós – DAC 28–35 (14–16)

DAC: Pilka, Pap, Imre (kapusok), Takács 12, Borsos R. 5, Bangó 4, Bicskei 3, Domak 3, Markovics, Jovics, Borsos M. 4, Bereck, Galambos, Vajai 1, Pócs 3.

A találkozót a hazaiak kezdték jobban, a félidő derekáig őrizték egy-két gólos előnyüket, a 17. percben Bicskei révén sikerült egyenlíteni (8–8), majd Takács már a vezetést jelentő gólt szerezte meg, miután a Siklós időt is kért. Ezt követően rendre egyenlíteni tudtak, egy alkalommal vezettek is, hogy aztán ismét forduljon a kocka, és a DAC mehetett előnnyel a szünetre.

A hazaiak a második félidő elejéig tartották magukat

A pihenő után még egyszer egy gólra fel tudott jönni a Siklós, de utána már a dunaújvárosiak domináltak, a kiváló védekezés és Pap hárításai megalapozták az újabb és újabb gólokat, és végül a magabiztos sikert.

Borsos Roland öt találattal vette ki részét a dunaújvárosiak újabb győzelméből
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

A következő körben szombaton 15 órától a Rinyamenti KC Nagyatádot fogadja a csapat a sportcsarnokban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában