labdarúgás

2021.05.18. 21:35

Fejér Megyei Kupa: Éremcsaták a stadionban

A 2020/2021. évi Fejér Megyei Kupa helyosztóit holnap rendezik a Dunaújváros Stadionban. A Tordas Fész Zrt. – Mór bronzmeccs 16 órakor, az Ercsi Kinizsi – Sárosd Kronos Sport finálé pedig 18 órakor kezdődik.

Gróf András

Fotó: Shutterstock

Az elmúlt néhány évben a Dunaújváros adott otthont a rendezvénynek. Igaz, tavaly a járvány miatt félbeszakadt a kupasorozat. Az idei esztendőben a 2021/2022. évi Magyar Kupa előselejtezője is volt a viadal. A legjobb négy közé került együttes jutott a főtáblára. A legjobb négy közé kerülésért a következő ellenfeleket győzték le a csapatok.

Ercsi Kinizsi: Herceghalom 4–3, Sárbogárd 3–2, Ikarus-Maroshegy 2–0. Sárosd Kronos Sport: Mezőfalva 6–0, Pázmánd 4–0, Enying 5–2. Tordas Fész Zrt.: Lajoskomárom 3–3 (büntetőkkel 3–1), Tóvill-Kápolnásnyék 1–0. Mór: Bakonycsernye 4–1, Bodajk 4–2, Adony 4–0. Az elődöntőkben nagyarányú győzelmek születtek. Az Ercsi Kinizsi 4–0-ra verte a Mórt, míg a Sárosd Kronos Sport együttese 6–1-re a Tordas Fész Zrt. gárdáját. A bajnoki helyezések alapján a bronzmérkőzés egyértelmű esélyesei a móriak, hiszen a pontvadászatban sokkal előkelőbb helyen állnak az ellenfelüknél. Azonban egy kupameccs­nek mindig más az atmoszférája. A finálé érdekessége, hogy a két csapat az elmúlt vasárnap bajnoki mérkőzést játszott egymás ellen. A bajnoki listavezető sárosdiak otthonában lejátszott összecsapáson 1-1-es döntetlen lett a végeredmény.

A mérkőzések megtekintése ingyenes. A kapukat az első mérkőzés előtt egy órával nyitják. A szurkolók az I és J szektorban foglalhatnak helyet. A belépéshez kötelező felmutatni a védettségi igazolványt és személyazonosító igazolványt is. A 18 éven aluli szurkolók védettségi igazolvánnyal rendelkező kísérővel léphetnek a stadion területére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában