labdarúgás

2021.05.14. 21:41

A Vajta már bajnokként jön Baracsra

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság mindhárom osztálya a hajrájához érkezett, így minden megszerzett pontnak döntő jelentősége van.

Gróf András

A Viszlo Trans első osztály 27. fordulójában a DUFK együttese ma a Martonvásár gárdáját fogadja a Dunaújváros Stadionban. Az újvárosiak az előző fordulóban súlyos vereséget szenvedtek a bajnoki címre pályázó Mór otthonában, de ebben a körben joggal bízhatnak a pontszerzésben. A játéknap másik két mérkőzése: Mány–Lajoskomárom, Sárosd Kronos Sport–Ercsi Kinizsi. A vasárnapi program: Tordas Fész Zrt.–Tóvill-Kápolnásnyék, Ikarus-Maroshegy–Mór, Főnix FC–Bodajk, Kisláng–Enying. A Sárbogárd együttese szabadnapos.

A venyimiek sikerükkel nagy lépést tehetnek az elsőség felé
Fotó: Horváth László

A másodosztály Groupama csoportjának 24. fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek. A játéknap rangadója Baracson lesz, ahol a már bajnok Vajta vendégeskedik. A presztízsen kívül tétje nincs a találkozónak, hiszen már az is biztos, hogy a barcsiaké a bajnoki ezüstérem. A középmezőnyhöz tartozó Mezőfalva otthon igazi ki-ki meccset játszik. Ellenfele az a Polgárdi lesz, amely csupán egy ponttal előzi meg a tabellán. A forduló további mérkőzései: Adony–Seregélyes, Előszállás–Káloz, Nagykarácsony–Szabadbattyán, LMSK Cobra Sport–Aba Sárvíz. A Szabadegyháza együttese szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg csoportjának 20. fordulójában ma tartják a Besnyő–Nagyvenyim-mérkőzést. A vasárnapi párosítás a következő: Kulcs–Beloiannisz, Lajoskomárom II–Cece, Vajta II–Dég, Alap–Rácalmás, Nagylók–Sárszentágota.

Ezúttal minden összecsapás 17 órakor kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában