Magyar Kupa és Fejér Megyei Kupa

2020.07.30. 18:33

Szombaton rajtol két kupasorozat

Hosszú kihagyást követően ezen a hét végén újra tétmérkőzéseken lépnek pályára a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban szereplő együttesek. Indul a 2020/2021. évi Magyar Kupa és a Fejér Megyei Kupa küzdelemsorozata.

Gróf András

20190825 Dunaújváros DUFK SE-Seregélyes SC Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

A Magyar Kupa első Fejér megyei fordulójának a párosítása: Mezőfalva–DUFK, Lajoskomárom–Kisláng, Csór Truck-Trailer–Bodajk, Pátka–Tóvill-Kápolnásnyék, Polgárdi–Ikarus-Maroshegy, Ercsi Kinizsi–Sárosd Kronos Sport, Tordas Fész Zrt.–Mány. Minden összecsapás vasárnap 17 órakor kezdődik.

A továbbjutás ebben a fordulóban egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, hosszabbítás nincs, büntetőrúgások döntenek. Az első fordulóban kiemelt Sárbogárd, Martonvásár, Enying, Főnix és Mór csak a második körben csatlakozik majd a sorozathoz.

A Fejér Megyei Kupában a felnőttcsapatával minden olyan sportszervezet kötelezően vesz részt, amely a 2020/2021. évi MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság férfi felnőtt nagypályás labdarúgó megyei I., II., III. osztályú bajnokságában szerepel. Az első fordulóban a körzetünkhöz tartozó csapatok a következő párosításban lépnek pályára. A szombati program: Besnyő–Szabadegyháza, Nagyvenyim–Cece. A vasárnapi meccsek: Belo­iannisz–Adony, Rácalmás–Baracs, Kulcs–Előszállás, Alap–Vajta, Nagylók–Nagykarácsony. Minden találkozó 17 órakor kezdődik.

A továbbjutás egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény az alacsonyabb osztályú csapat a továbbjutó. Azonos osztályúaknál hosszabbítás nincs, a továbbjutásról büntetőkkel döntenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában